Kundeservice

skindgalleriet kundeservice


OM AT HANDLE HOS SKINDGALLERIET.DK


Jeg er ny kunde. Hvordan bestiller jeg?

Velkommen til Skindgalleriet.dk, stedet hvor du finder Danmarks største skindtøj og pelsbutik på nettet. Alle de varer du finder på vores site kan købes online i vores butik her og nu. Klik på en vare du er interesseret i og vælg størrelse og farve. Klik herefter på knappen 'Køb Nu'. Du kan nu lægge flere varer i kurven, ved at finde dem på sitet på samme måde. Når du er klar til at gå til kassen, klikker du på 'Indkøbskurv'. Hav venligst kortoplysninger parat, samt adressen varerne skal sendes til.


Har I en fysisk butik?

Ja, vi har en butik som ligger i hjertet af København. Se mere om butikken her. Vi er dermed 100% sikker på vores service er i top.


Kan jeg ringe til jer?

Du er naturligvis velkommen til at ringe til os på (+45) 33 11 11 36. Telefonerne er åbne Mandag - Fredag: 10:00 - 18:00, samt Weekend: 10:30 - 18:00. Husk du også altid kan sende en email til info@skindgalleriet.dk. Vi bestræber os på at besvare alle emails indenfor 24 timer. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Er det sikkert at handle på Skindgalleriet.dk?

Det er en myte at handel på nettet er forbundet med stor usikkerhed. Fakta er, at risikoen for svindel er minimal, og at den danske lov er opbygget således at du som forbruger står rigtig stærkt og ikke selv skal dække et tab hvis uheldet skulle ske.

Vi anvender Epay integrerede betalingssystem til gennemførsel af betalinger. Epay eret af Danmarks mest benyttede betalingsløsning og benyttes af mange af Danmarks største virksomheder som tilbyder netbetaling. Kommunikationen med Epay er beskyttet via en 128 bit SSL krypteret forbindelse samt en personlig md5 nøgle. På betallingsdelen kan du se at http:// i adresse/URL feltet i browseren, ændres til https://. Derved kan man se, at det er en 128 bit SSL krypteret forbindelse.
Dette gør, at dine personlige oplysninger ikke kan aflæses eller forfalskes af andre, derved opnår du en sikker handel på nettet. Løsningen er selvfølgelig godkendt af PBS, og er faktisk sikrere end at handle fysisk i en normal butik.

Skulle du have nogle spørgsmål til sikkerheden ved at handle på nettet er du velkommen til at kontakte os på info@skindgalleriet.dk

 

TOP 5 SPØRGSMÅL HOS SKINDGALLERIET


Hvis jeg bestiller med det samme, hvornår kan jeg så forvente at modtage min ordre?

Vi er kendt for vores hurtige leveringsservice, da vi dagligt sender fra vores fysiske butik. Alle bestillinger, som modtages inden kl. 16 i hverdage sendes samme dag. Du kan dermed forvente at modtage din ordre senest to dage efter bestilling - og oftest dagen efter! Hvis du har bestilt i weekenden, vil vi sende tidligt mandag morgen. 

 

Bestilling af julegaver, hvor længe kan de byttes?

Alle ordre(r) som modtages fra d. 1 november - 23 december 2016, betragtes som julgaver. Dette betyder at du kan ombytte/returnere din ordre(r) indtil 15 januar 2017.

 

Kan man ombytte eller returnere vare(r) hos jer?

Svaret er ja. Du kan naturligvis altid ombytte eller returnere dine vare(r) købt hos Skindgalleriet.dk. Du skal blot sende din vare(r) retur sammen med den fremsendte faktura med begrundelse omkring returneringen. Så snart vi modtager din pakke hos os, tager vi os straks af sagen.

 

Kan jeg få mine penge tilbage hvis jeg fortryder mit køb?

Ja, du kan sagtens få dine penge retur. Hvis produktet ikke passer dig, kan du blot sende det retur. Vi refundere produktets fulde pris til og med 14 dage efter køb.

 

Jeg vil gerne ændre/tilføje i min ordre.

Vi kan ikke hæve mere på dit kreditkort, end du allerede har tilladt os ved bestillingen af en ordre, men vi vil naturligvis altid være behjælpelige, hvis der er glemt noget, eller du gerne vil have mere, end du allerede har bestilt.

De muligheder du har for at tilføje varer til en ordre er som følger:

Du kan lave en ny ordre og i dennes kommentarfelt, skrive at denne nye ordre skal sendes sammen med en allerede eksisterende ordre. Så sender vi de to ordrer sammen, så snart de begge er klar til afsendelse. Vi vil automatisk sørge for, at der kun betales fragt for den samlede ordre og ikke for dem begge. Dette gælder dog kun hvis ordren ikke er blevet afsendt i forvejen og ordren ikke allerede er i proces til at blive afsendt. Derfor garanterer vi ikke dette. Kontakt os venligst hvis du vil være sikker.

Du kan vælge at få annulleret din nuværende ordre og lave en ny ordre, hvor du har det hele samlet i stedet for at have det på to fakturaer. Igen gælder det kun, hvis første ordre ikke er sendt eller i proces til afsendelse.

Vi anbefaler, at du ringer til os på tlf. 33 11 11 36 inden du gør brug af ovenstående muligheder, hvis der skulle være spørgsmål til fremgangsmåden.

Hvis du vil slette din ordre helt, ændre i størrelser, fjerne et produkt fra ordren eller lignende er det selvfølgelig muligt. Ring til os på tlf. 33 11 11 36.

 

Skindgalleriet's webshop tilbyder alt i skind og pels. Skindhandsker, Bæltetasker pelshuer,smarte skindtasker, skindjakker og meget andet. Se mere her!